A csapatépítő gokartozásnál megoldódott a csőtörés problémám

Már nagyjából 10 éve dolgozom ugyanannál a cégnél. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy annak idején megtaláltam őket. Nagyszerű a társaság és az éveke alatt összetartó csapattá kovácsolódtunk össze. Ennek nem csak a közös munka az oka hanem, hogy időről időre csapatépítő programokat szervezünk, amelyek nagyszerűen szoktak sikerülni. Többször mentünk már gokartozni is, amit különösen szeretek mert nagyszerű mulatság. Különösen tetszett a legutóbbi, amikor is nem csupán jól szórakoztam, de már egy régóta húzódó problémára is megoldást kaptam.

Egy pár nappal az ominózus gokartozás előtt történt, hogy csőtörés gyanúja miatt próbáltam szerelőt keresni. Ugyan volt egy vízszerelő, aki a társasház problémáiért felelt, de eleve elérni is kihívás volt. És, amikor méltóztatott eljönni hozzám és megnézni a problémát, közölte, hogy valószínűleg csőtörés történt, de csak csatornakamerázás segítségével lehet megtalálni, hogy hol történt a baj. Amihez neki persze nincsen felszerelése. Mondanom se kell, hogy nagyon mérges lettem. Az volt a szerencsém, hogy a munkahelyi gokartozáson ajánlották nekem a vizszereles.net szolgáltatásait. A kollégám azt mondta, hogy ott biztosan csatornakamerázással derítik ki, hogy hol van a törés, repedés a csövön.

Amikor hazaértem a csapatépítő gokartozásból, nem is hezitáltam, hanem azonnal megnéztem a vizszereles.net weboldalát, hogy valóban érdemes-e foglalkozni vele. Amikor megnyitottam a böngészőben, csodálkozva konstatáltam, hogy ez egy egészen kiváló honlap. Így elkezdtem jobban megismerkedni a vizszereles.net szolgáltatásaival, azon belül is a csatornakamerázás fortélyaival.

Végre egy szerelő, akinek van felszerelése!

A vizszereles.net weboldala egészen magával ragadott. Elolvastam a csatornakamerázással kapcsolatos tudnivalókat és a többi vízszereléssel összefüggő cikket is. Nagyon érdekesnek és hasznosnak találtam, nem gondoltam volna, hogy ennyire le fog kötni, hogy erről a témáról olvasok. A weboldal, amúgy nagyon igényesen volt megoldva. Az aloldalak átláthatóan voltak elrendezve és a design sem volt túl tolakodó. Mindemellett, a cég elérhetőségét is könnyedén meg lehetett találni.

Mivel némi böngészés után meggyőződtem róla, hogy valóban egy megbízhatónak tűnő céggel állok szemben, felhívtam a vizszereles.net oldalán található telefonszámot. Annak már nagyon örültem, hogy felvették a telefont. Röviden elmeséltem, hogy mi a gondom és az ügyintéző udvariasan meghallgatott. Majd mondta, hogy mivel ez lehet, hogy sürgős esetnek minősül és budapesti a cím, ezért 1-2 órán belül tud jönni egy szerelő hozzám. Ennek nagyon megörültem és izgatottan vártam, hogy megérkezzen a vizszereles.net munkatársa és a csatornakamerázás segítségével kiderítse, hogy hol is van a probléma.

Ha egy jó szerelő kell, akkor vizszereles.net!

A megbeszélteknek megfelelően megérkezett a vizszereles.net munkatársa és azonnal munkához is látott. Valóban csatornakamerázással derítette fel, hogy hol van a probléma pontos helye. Az előző rossz tapasztalat miatt már annak örültem, hogy volt megfelelő felszerelése. És nem is akármilyen! Laikusként is egyértelmű volt számomra, hogy a legprofibb szerszámokat hozta.

Nem tartott túl sokáig a vizsgálódás. A szerelő azt mondta, hogy szerencsére még nem keletkezett nagyobb kár, viszont egy-két alkatrészre szüksége lesz ezért másnap tud visszajönni, hogy befejezze a munkát. Nagyon megkönnyebbültem, hogy nem fog tovább húzódni ez a dolog. Megbeszéltük a részleteket, és másnap örömmel tapasztaltam, hogy egy korrekt, a biztosítónak is megfelelő számlát állít ki a szerelésről.

Azóta, hogyha vízszereléssel kapcsolatos problémám adódik akkor tudom, hogy a vizszereles.net-et kell hívnom, akiknek a munkájával maximálisan elégedett voltam.