A műszakod után egy kis gokartozás?

Az egyik legkedvesebb emlékem az idei évből az, amikor a legkedvesebb barátaimmal karöltve befizettük magunkat egy hihetetlenül izgalmas és mulatságos, szinte vérre menő gokartozásra. A félig poénból, félig teljesen komolyan vett versengés nem ritka köztünk, ilyenkor általában a nyertes valami előnyben részesül – legutóbb például a gokartozásnál azt találtuk ki, hogy mindenkinek meg kell főznie az első helyezett számára valamelyik kedvenc kajáját – vagy ha az inkább büntetés lenne, mert az illető nem tud főzni, akkor legalábbis megrendelnie.

A mai világban viszont mindenhez pénz kell, így ha aktuális éppen számodra a diákmunka budapest valamelyik kerületében, vagy esetleg Pest megyében, akkor most úgy gondolom, hasznos lesz számodra a következő néhány infó, és egyben élménybeszámoló. Hol, melyik iskolaszövetkezetnél található meg sok és változatos területeken diákmunka budapesten? Ha egyet kell mondanom, akkor biztos, hogy a TopiWork lesz az! Nem véletlen, hogy rajtam kívül több barátom és csoporttársam is talált már itt nagyon korrekt melót, ugyanis a weboldalukat használva tök könnyű és kényelmes megpályázni a tetszetős állásokat. A TopiWork felhasználóbarát felületén több kategóriába rendezve találhatjátok meg az aktuális pozíciókat, amikre nagyon egyszerűen és gyorsan tudtok jelentkezni néhány kattintással. A részletes leírásoknál az elvárásokat, a kínált órabért és a szükséges ráérést is megismerhetitek.

Nem kérdés tehát, hogy ha diákmunka budapesten, akkor irány a topiwork.hu! Biztos vagyok benne, hogy ha tanulmányaidat végzed épp, akkor neked is lesz olyan állás, ami pont megfelelő, és be tudod illeszteni a mindennapjaidba. Gyakornoki, hosszabb távú, vagy éppen alkalmi munka? Egyik sem probléma a TopiWorknél – lehetőségek tárháza vár, szóval mindenképpen érdemes a kedvenceid közé tenned az oldalukat…