A gokart jó kis csapatépítő, és már a korkülönbség sem zavar a kollégákkal

Jót tesz egy kis egészséges versengés. Ráadásul, nálunk több a férfi munkatárs a cégnél, akik szeretik nyomni a gázpedált. Ezért járunk rendszeresen, csapatostul gokartozni.

Mondjuk régóta frusztrált, hogy én vagyok a “rangidős”. Pontosabban a második az életkori listában a cégnél, de a tulajdonos, aki nálam korosabb, ezekre nem szokott eljönni. Fiatalos személyiségnek érzem magam, de jobban szeretem, ha külsőm alapján sem tűnik fel a (többiekhez képest) kiugróbb korom. Ezt a dolgot a Laumar InstanTENSE Plus oldotta meg. Egy olyan szérum, ami hosszas használat után egyre tartósabban megfiatalítja az arcbőrt, de már kezdetektől szerettem. Főleg, mert nem igényel sok időráfordítást a reggeli használata, sokáig tart a hatása, és alig érezni, hogy az arcomon van!

Van egy YouTube-csatijuk az említett könnyű alkalmazásról, ahol az elégedettségüket kifejező használókat is meghallgathatjuk. Ennek a neve Laumar Magyarország, de van Facebook és Insta-oldaluk is. Nem véletlen, hogy sok helyütt beléjük futhatunk (a Laumarba és szóban forgó nagyszerű termékükbe), mert nagyon népszerűvé váltak. Az egyszerűség, és a garantált hatás miatt főleg. Semmilyen káros összetevő nincs benne, többnyire természetes dolgokból áll, mégis magasabb a hatásfoka, mint bármi másnak, amit pl. én is próbáltam.

Tényleg az a legkiugróbb – azon túl, hogy nem valami “boszorkányságról” van szó – a sorolható pozitív tulajdonságai közül, hogy mindenkinél bevált, akivel csak beszéltem, ráadásul tényleg nagyon hamar, és senki semmiféle negatív hatást nem tapasztalt. A Laumar InstanTENSE Plus bőrfeszesítő esetében tényleg nem kell valami különleges eljárástól tartani, ami vagy működik, vagy nem… Katt a linkre és megláthatjátok, milyen egyszerű a mégis nagyszerű vele a bőrfeszesítés!