Gokart közben témáztunk a szemhéjplasztikáról

A két legjobb barátnőmmel és a szerelmeinkkel gyakran csinálunk közös programot, a legutóbb gokartozni mentünk, nagyon jó élménynek bizonyult. Én még korábban sosem gokartoztam, szóval eleinte picit izgultam, de a végén már abba sem akartam hagyni! Örülünk annak, hogy a fiúk is jól kijönnek egymással, egy hullámhosszra tudnak kerülni, így mi is mindig szakítunk időt egy kis csajos csevejre.

Szóval épp meséltem a lányoknak, hogy milyen jókat hallottam az egyik ismerősömtől a Kelemed Plasztikai Rendelőről és Dr. Kelemen Ottó Phd Főorvos Úrról, ugyanis már egy ideje foglalkoztat a szemhéjplasztika, mert elég rejtett a szemhéjam, és ez egy idő után már nem csak esztétikailag lehet zavaró. De természetesen nem csak szemhéjplasztikával, hanem számos szépészeti beavatkozással foglalkozik a Doktor Úr. Aztán barátnőim egyből rá is kerestek az oldalra, így együtt néztük meg, hogy milyen arckezelések érhetők el a budapesti és pécsi rendelőkben – ugyanis ők a kevésbé radikális megoldások hívei.

Én pedig még mindenképpen megfontolom a szemhéjplasztikát… Valószínűleg az lesz, hogy vagy telefonon fogom őket felkeresni, vagy a honlapon elérhető űrlapot töltöm majd ki, ami alapján majd a rendelő keres fel engem. Ha te is épp plasztikai sebészt keresel, érdemes lehet vetned egy pillantást a weboldalukra, elég sok info érhető el náluk a honlapon, többek közt az árak is.