Gokartozás és bluetooth-os ajándék

Egy tökéletes szülinap szerintem két összetevőből áll, egy csodálatos közös ünneplés és egy jó ajándék. A közös ünneplés azért fontos, mert élményt ad, magad mellett tudhatod a legjob barátaidat és családtagjaidat, ekkor tudod meg, hogy kikre számíthatsz. Kik azok, akik a szülinapod miatt félreteszik a programjaikat, mert fontos vagy a számukra. A másik dolog az ajándék. Az ajándékkal is ki tudod fejezni, hogy mennyire fontos a másik.

Én a fiamnak 18. szülinapjára gokartozást szerveztem a haverjaival. Mivel a gokartozás azért nem olcsó dolog, különösen ha mindent te akarsz állni, így az ajándékra már nem maradt sok pénzem. Azonban mégis szerettem volna neki adni valamit, így felmentem az ajandek.varazslo.hu oldalra, amit Erika barátnőm ajánlott. Tényleg rengeteg ajándékötlet volt fenn, és cikkek is, amelyek segítettek eldönteni, hogy milyen ajándékot vegyek. 

A bluetooth-os okos eszközök mindegyik korosztály igényeit ki tudják elégíteni, de leginkább talán a fiatalokét. És a fiatalokon belül is inkább a fiatal fiúkét. Azoknak a szülőknek is van fenn cikk, akik nem tudják, hogy mi a bluetooth, csak hallottak valahonnan erről a dologról. Érdemes utána nézni a dolgoknak, hiszen az ajandek.varazslo.hu weboldalon már 5000 forinttól lehet venni bluetooth-os okosórát, egész pontosan az óra, amit láttam már 5290 forinttól megvásárolható. És hogy mit tud ez a szerkezet ennyi pénzért? A bloutoothon keresztül lehet csatlakozni a telefonunkra, így tehát az okosóra segítségével hívást is tudunk fogadni, lehet sms-t és mms-t küldeni, illetve fogadni. Androidos rendszerrel is használható, és videófelvevő alkalmazással is rendelkezik. Lépésszámlálás, feljegyzi az alvási fázisaidat,  egyszóval a mindennapi életben eléggé jól jön.