Egy nem szokványos lánybúcsú

Az elmúlt néhány hétben jelentős fejtörést okozott nekem az a tény, hogy a gyerekkori legjobb barátnőm rövid időn belül férjhez megy. Mint hozzá legközelebb álló barát, egyértelműen rám hárult a feladat, hogy megszervezzem azt az eseményt, amivel méltóképp búcsúztathatjuk leányéveit. Mivel a menyasszony sosem volt az a hagyományos értelemben vett lányos lány, tudtam, hogy valami nem szokványos programot kell kitalálnom, ami megfelel az igényeinek, mégis emlékezetes nap marad minden meghívott számára.

Tinédzser éveink alatt számos olyan programon vettünk részt, amiket a társadalom túlnyomórészt fiús elfoglaltságnak titulálna, de ez minket sosem zavart. Voltunk többek között külföldön vadvízi evezésen, kipróbáltuk a siklóernyőzést, és egyszer egy barát jóvoltából a tandemugrásban is kipróbálhattuk magunkat. Hosszas fejtörés után bekúszott a gondolataim közé egy emlék, ami végül megadta azt a löketet, amellyel megtaláltam a tökéletes helyszínt a lánybúcsúra.

A gimnáziumból való elballagásunkat követő nyáron a barátnőmnek és nekem erős fejtörést okozott, hogy honnan szerezzük meg a költőpénzünket, ami fedezné az elkövetkezendő három hónap kiadásait, hiszen nem szerettük volna ezzel terhelni a szüleinket. Eszünkbe jutott, hogy az egyik volt évfolyamtársunk édesapja a közeli gokart pálya üzemeltetője, így kaptunk az alkalmon, és felkerestük, hátha tud nekünk diákmunkát adni a nyárra. Próbálkozásunkat siker koronázta, így egy nagyon emlékezetes nyarat tölthettünk ott, ráadásul az otthonunkhoz közel. Emlékszem, már ekkor láttam barátnőm nagyon erős érdeklődését az autók iránt, amit a munkának köszönhetően ki is élhetett három hónapon keresztül.

https://lolmarkt.hu/egyedi-polo

Így tehát ez az emlék ösztönzött arra, hogy biztos kellemes meglepetés lenne, ha erre a gokart pályára szervezném a lánybúcsúját, ahová egyébként is olyan sok emlék köti. Ezután összeültem azzal a társasággal, akik hivatalosak voltak az eseményre, és elkezdtünk gondolkodni, hogy mi az, amivel még emlékezetesebbé tehetnénk számára a napot. Így jutott eszünkbe az ötlet, hogy ugyanolyan pólót csináltassunk mindenkinek, így mindig vissza tudunk emlékezni közösen eltöltött időre. Találtunk is egy oldalt, amely a https://lolmarkt.hu/egyedi-polo volt, ahol egyedi pólókat készítenek többek között lánybúcsúkra is, így már meg is volt az „egyenruhánk”. A közös pólóinkról egyértelműen látszott, milyen eseményen veszünk éppen részt, és ennek köszönhetően az utca emberei teljesen máshogy álltak hozzánk, sokkal kedvesebbek és vidámabbak voltak látva bennünket. A lánybúcsú természetesen fantasztikusan sikerült, igazán emlékezetes nap marad mindannyiunk számára. Ha valaki bizonytalan abban, hogy a lány- vagy legénybúcsújára csináltasson-e közös pólót vagy bármilyen egyenruhát, abszolút ajánlani tudom, hisz egyrészt örök emlékként eltehetjük magunknak, illetve erősíti a résztvevők között az összetartozás érzését, biztosítva ezzel a felszabadult hangulatot.