A gokart egy igazán jó móka!

Emlékszem, mikor még gyermek voltam, állandóan a szüleimet nyaggattam, hogy vigyenek el engem a gokart pályához. Az elején még csak figyelhettem a többieket, ahogy versenyeznek, de később, mikor már idősebb lettem, én magam be beülhettem végre egy ilyen gokart autóba. Hobbi szintjén ez a mai napig velem maradt, sőt a fiamat is bevezettem már ebbe a világba.

A gokart ideális választás a fiatalabbak számára is, hiszen viszonylag könnyű vezetni. Ez elsősorban azért van így, mert ezekben a kis méretű autókban a súlypont meglehetősen alacsonyan helyezkedik el, ezáltal az irányításuk egyszerűbbé válik.

Ez az egyik legjobb szórakozás, amit ismerek. A kisfiam is teljesen a rabjává vált, így havonta legalább egyszer látogatást szoktunk tenni a közeli gokart pályán.

Pár hete is ott jártam Andrissal, ahol egy nem várt dolog történt. Mikor a fiam beült a gokartjába, észrevette, hogy valaki ott hagyott egy férfi pénztárcát. Szerencsére a tulajdonosa még nem volt messze, így ott helyben sikerült visszaadni neki.

Ez egy nagyon mutatós és igényes férfi pénztárca volt, azért úgy döntöttem, hogy én is szeretnék egy hasonlót. Kiderült, hogy az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! forgalmaz ilyen pénztárcákat, így hamarosan meg is látogattam az internetes oldalukat.

Az első gondolatom az volt, hogy innen nem csak magamnak fogok pénztárcát vásárolni, de a feleségemet is meglepem valami szép női táskával.

Első lépésben az új pénztárcámat szerettem volna kiválasztani. Ehhez egyszerűen csak ki kellett választanom a pénztárcák menü pontot az oldal balszélén, ahol következő lépésként ki meghatározhattam, hogy a női vagy a férfi darabok érdekelnek. Ez a szeparáltság a webshop minden termékére jellemző, amitől igazán átláthatóvá válik az oldal a nők és a férfiak számára is.

A termékekről készült fotók nagyban segítették a számomra szimpatikus darab kiválasztását. Azt általam kinézett pénztárcát három színben is elérhetővé tették az érdeklődők számára: feketében és a barna két árnyalatában. Végül is az az egyik barna színű változatot helyeztem el a megvásárolandó termékek közé. Ezt követően az oldal megkérdezi, hogy a virtuális pénztárhoz szeretnénk tovább haladni, vagy inkább folytatnák a termékek közötti nézelődést.

Most következett a felségemnek szánt ajándék kiválasztása. Szerettem volna egy mutatós női táskával meglepni, de bevallom, egyáltalán nem vagyok otthon ebben a világban. Szerencsémre az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! gondolt azokra a férfiakra, akinek fogalmuk sincs ezekről a termékekről, de szeretnének a párjuknak vásárolni egy igényes táskát.

Itt jól érthetően leírják, hogy melyik típusú táska mire jó és kiknek ajánlják. A feleségemről tudom, hogy a hagyományos dolgokat kedveli. Az oldalon található információk alapján megtudtam, hogy a válltáskák számítanak a klasszikus kialakításnak, így nem volt számomra kérdés, hogy innen fogok neki kiválasztani valamit.

A válltáskák között egy darabig el is időztem, mert hihetetlenül nagy a választék belőlük. Végül egy visszafogottabb, zöld színű olasz női válltáskát választottam ki, mert úgy érzetem, hogy ez felel meg leginkább a feleségem stílusának.

Ezután már tovább léptem a vásárlásra, ahol leellenőrizhettem a két kiválasztott termékemet. Itt nem csak a végösszeget láthatjuk, de a vásárlással járó megtakarításunkat is. Az oldal felajánlotta a regisztrációt, amit érdemes is megtenni, mert így kedvezményeket kaphatunk a későbbi vásárlásaink során.

A termékeket időben megkaptam egy futárszolgálaton keresztül. A fizetési módok közül az utánvételes megoldást választottam, de más lehetőségek is vannak.