Üzletről beszélgettem a versenypálya szélén

ipa mentes székhelyszolgáltatás

A kislányom egyszer kipróbálta a gokartozást és annyira megtetszett neki, hogy hetente el kell vinnem egy közeli gokartpályára. Itt mindig találkozok egy másik apukával, aki hasonlóan a fiát szokta el hozni ide. Amíg a gyerekek versenyeznek, addig mi rendszerint beszélgetni szoktunk. Erre bőven van időnk, hiszen a gyerekek akár több óráig el vannak a pályán. Így tudtam meg, hogy a másik apuka egy vállalkozó.

Sokat mesélt nekem az ipa mentes székhelyszolgáltatás lehetőségéről, amivel ő maga is él. Elmondása szerint, ha ez nincs, sosem vált volna belőle sikeres vállalkozó. Ez egy szolgáltatás, amivel az iparűzési adót teljesen elkerülhetjük. Én nem is gondoltam volna, hogy ez lehetséges.

Az egésznek a lényege az, hogy a székhelyszolgáltató Újlengyel településére helyezi el egy vállalkozás székhelyét. Újlengyelről azt kell tudni, hogy egy olyan település, ahol nem létezik iparűzési adó. Ez az ottani önkormányzatnak köszönhető, ami már 30 éve tartja fent ezt az állapotot. A jövőben az a cél, hogy ez így is maradjon, amire minden esély meg van, hiszen egy igazán stabil önkormányzatról van szó.

Nem véletlen, hogy számos neves cég is ezt a települést választotta székhelyéül, ennek a szolgáltatónak a segítségével. Az ipa mentes székhelyszolgáltatás egy olyan előnyt jelent, amit nem engedhetünk ki a kezünkből. Persze nem feltétlen mindenkinek ez az optimális megoldás, de a szolgáltató számukra más lehetőséget kínál.