Nagyon menő italhűtő volt a gokartpálya büféjében

A fiam nagyon szeret gokartozni. Éppen ezért gyakran viszem el őt és a legjobb barátját a közeli pályára. Amíg a fiúk száguldoznak, én jobbára a saját munkámmal törődöm. Olvasgatok. Vagy éppen az interneten nézegetek dolgokat. Mostanában szinte minden percem arról szól, honnan lehet pultba építhető italhűtőt vásárolni, ugyanis egy ilyen berendezéssel szeretném bővíteni a pékségemet. A gokartpálya büféjében legutóbb feltűnt, hogy nagyon menő, pultba építhető, se nem túl nagy, se nem túl kicsi italhűtő van. Amikor rákérdeztem a pultosnál (aki épp a pálya tulaja is volt egyben) arra, honnan szerezhetnék ilyet, az rdealer.hu weboldalra irányított.

Mivel a fiúknak jócskán volt még idejük a pályán, rá is kerestem az oldalra telefonon.

Kis- és nagyipari konyhai gépek minden mennyiségben

Az rdealer.hu az Rdealer Group nevű cég internetes oldala. A cég elsősorban különféle kis- és nagyipari vendéglátóegységek konyhájának és üzletterének berendezéséhez kínál elektronikai eszközöket. És találunk náluk egyéb fontos kiegészítőket is, mint például a különböző méretű rozsdamentes acéledények.

Profi minőségű olasz gépeikkel szinte maximálisan felszerelhetünk például egy pizzériát, egy pékséget vagy egy cukrászdát. Ugyanis az előkészítő gépektől kezdve az ételkészítés és a szennyes elmosogatására való eszközökön át a csomagolás és tárolás feladataiban segítő gépekig mindent megtalálhatunk, amire csak szükségünk lehet. Sőt, még olyan extra dolgokat is tudunk vásárolni, mint a jégkása-készítő-gép.

Az rdealer.hu oldalon a gépek ára is nagyon kedvező. Ráadásul amellett, hogy minőségük önmagában garantálja a tartósságot, az rdealer garanciát is ad a náluk vásárolt termékekre.

Ha esetleg online meggyőztek minket a termékek, immár két bemutatóteremben tudjuk megtekinteni és megvásárolni őket. A kapcsolatfelvételhez és a bemutatótermek megtalálásához szükséges adatokat a weboldalról hiánytalanul megszerezhetjük.

Ha pedig még nem tartunk a váráslásnál, csak ismerkedünk a vendéglátóipari egységek konyháiba való eszközökkel, akkor érdemes lehet megtekinteni az rdealer.hu blogját. Itt ugyanis számos termék és gyártó megismerése mellett értékes vásárlási tippeket és trükköket is tanulhatunk.

Az rdeaer kínálata italhűtő szempontjából is nagyon ott van

italhűtő

Az rdealer.hu italhűtő berendezések forgalmazásával is foglalkozik. Az ebbe a kategóriába tartozó termékek között többféle igény kielégítésére alkalmas italhűtő készüléket is láthatunk. Kiválaszthatjuk azt, hogy milyen márkájú gépet vásárolnánk. Megjelölhetjük azt, hogy használt vagy új termék vásárlásában gondolkodunk-e. És különböző méretű hűtők közül választhatunk, amelyek között pult alá építhető italhűtő is található. Sőt, ahogy néztem, olyan készülék is kapható, aminek kiemelt erénye az, hogy környezetbarát eszköz.

Ha italhűtőt vagy bármilyen más vendéglátóipari konyhába való eszközt keresel, az rdealer.hu jó választás lehet neked is! Én szerintem itt találom meg a pékségem számára leginkább megfelelő italhűtőt!