Házhoz jön a laptopszerviz?

Van nekem egy Lenovo laptopom. Nagyon szeretem, nagyon közel állunk egymáshoz, gyakorlatilag a barátomnak tekintem. Mivel otthon nincs TV-m, ezért általában ezen szoktam gokart versenyeket nézni, itt olvasok utána a témáknak, amik érdekelnek, itt találok hasznos tippeket is a vezetéshez. Na, most, a filmekben, amikor kiderül, hogy a hősnek valami nagyon fontos, akkor szokták általában azt a valamit elvenni tőle, hogy meglegyen a konfliktus. Hát tőlem elvették – ugyanis nemrég tönkrement a laptopom.

Nem kell aggódni – Happy end lett a vége

Nem akarlak azzal untatni benneteket, hogy hosszasan leírom, hogyan vettem észre, hogy valami nem működik a gépemmel, miként kerestem rá az interneten megoldást, és hogyan találtam rá végül erre az oldalra: https://pcmentor.hu/lenovo-laptop-szerviz-budapest/. Miért? Mert ebben aztán semmi nagy különlegesség nem volt. Egyszerűen, ahogy mindig, beírtam a Google-be a megfelelő kulcsszavakat, és elindítottam a keresést, ahogy minden ilyen esetben szoktam, és rátaláltam a legmegbízhatóbb, legprofibb csapatra a PCMENTOR oldalán keresztül.

A laptopom meg is javult, hála nekik, így újra élvezhetem a hétvégi gokart versenyeket az interneten. Viszont van egy érdekesség, amit mégis érdemes szerintem megemlíteni a szereléssel kapcsolatban.

Házhoz jöttek megjavítani a lapotopomat

Ahogy fölmentem a https://pcmentor.hu/lenovo-laptop-szerviz-budapest/ oldalra, egyből az fogadott a főcím alatt, hogy igény esetén házhoz is jönnek Budapest vonzáskörzetében. Ez nekem jól is jött, hiszen én Kistarcsán élek, viszont nekik üzletük csak Pesten és Budán van, ahova nekem nem éppen a legkényelmesebb eljutnom (utálok a HÉV-en zötykölődni). Ezért aztán gondoltam, úgyis egyszerűnek történik a probléma megoldása, igénybe veszem ezt a kiszállási lehetőséget.

Ki is jöttek hozzánk a megbeszélt időpontban, és mivel tényleg nem volt nagy a baj, pillanatok alatt végeztek a laptopom szétszerelésével, megjavításával, és újbóli összeszerelésével. Ráadásul mindezt kedvező áron, ami nekem különösen számít.

Soha nem hallottam olyanról korábban, hogy valakihez házhoz jött a laptopszerviz, és épp ezért gondoltam, hogy megosztom veletek ezt a nem mindennapi élményt.