Egy váratlan gokart és egy csőtörés

Azért mindenképpen azzal szeretném kezdeni, hogy fantasztikus volt ez a gokartozás. Idejét sem tudom, mikor volt részen utoljára hasonlóban, ezért számomra különösen felüdülést nyújtott. Még akkor is, ha az utolsó pillanatban alakult így a programunk a barátommal – de erről majd még később mesélek. Alapvetően egy otthon töltött, nyugodt pár órát terveztünk, de végül abszolút nem bántuk, hogy ez lett a dologból! A gokartozás nagyon jó móka – én egyébként nem vezetek, de az autós játékoknak nagy rajongója vagyok.

A váratlanság oka pedig, hogy kedves barátaink programja lett volna a gokartozás, de náluk az indulás előtti pillanatban csőtörés ütötte fel a fejét, így átruházták ránk a programot, hogy ne vesszen kárba a befizetés. Amikor kérdeztük, hogy inkább ne menjünk-e át segíteni, azt mondták, hogy már ki is értek a szerelők, mindent kézben tartanak, úgyhogy aranyosak vagyunk, de inkább menjünk gokartozni. Így is lett, szerencséjükre pedig a csőtörés minimális kárt tett csak az otthonukban, mert időben kapták el, és a szakemberek is nagyon profi munkát végeztek. Még szerencse, hogy nem indultak el otthonról korábban, mire értek volna vissza… Egyébként a topvizgazfutesszerelo.hu szakembereinek S. O. S. szolgáltatását vették igénybe, így tényleg a minimális volt a kiszállási idő. Egész Pest megyében vállalnak javítási, ellenőrzési, telepítési munkákat a cég tapasztalt szakemberei, szóval megannyi településről tudjuk őket keresni, sürgős és nem sürgős esetekben egyaránt.

Bízom benne, hogy néhány Pest megyei számára hasznos volt ez a kis bejegyzés, és a csőtörésnek van némi “haszna” is, ha már ilyen pórul jártak drága barátaink – bár lényeg, hogy happy end lett a történetből.