A gokart stadion napelemes rendszere biztosít a kórháznak is áramot

A gokart olyan sport, ami nem csak élvezetes, de nagyon hasznos is. senki nem gondolná, hogy mennyi mindent fejleszt ez a fajta elfoglaltság, ahogyan azt sem gondolják nagyon sokan, hogy ez sport egyáltalán. És mivel sport, így befektetők is vannak, akik súlyos pénzeket költenek arra, hogy fejlesszék az infrastruktúráját. Például, a legnagyobb fedett gokart versenypályát most újították fel, így ultramodern teret biztosít a nézőknek és versenyzőknek egyaránt. Teljes mértékben az uniós normák szerinti kialakítást kapott, melynek fő irányelve a funkcionalitás és a környezettudatosság, így a tetőre egy hatalmas napelemes rendszer is került, mely csak hogy nem a teljes áramellátását biztosítja az épületnek. Ez a befektetés is szépen mutatja, hogy a sportnak óriási tömeg és pénzmegmozgató ereje van. Ez a beruházás igyekezett a tőkét megmozgatva a lehető leghasznosabb kimenetelhez eljutni, mégpedig, mint kiderült, a hatalmas napelem rendszer segítségével nem csak a gokart pálya áramellátását tudják biztosítani, hanem a mellette álló korháznak is besegít, ami azt jelenti, hogy mivel a korház áramellátásának díja kevesebbé válik, az így fennmaradó összeget más területekre tudják átvezetni.

A város polgármestere üdvözölte a hírt és azt nyilatkozta, hogy jó lenne, ha több ilyen jó szándékú sportkedvelő befektető lenne az országban, aki nem csak a kedvenc sportága fejlődésére összpontosít, hanem a beteg emberek gyógyulásának segítésére is fordít figyelmet.

És bár ez egyértelműen egy fiktív történet, gondolkodjunk el rajta, mi történne, ha a világban a dolgok tényleg így működnének. Ha a jó szándék is fontos lenne, nem csak az érdek.