Nem mindegy, mivel nyomod a gázt

A gokart a legtöbbeknek egy élmény, szórakozás, de vannak, akiknek az élete, hiszen versenyzőként gokart eredményekért dolgozik napról napra, hosszú évekig. Mikor gokartozni készül az ember, általában nem gondolja túl a felszerelését: miért ne lehetne abban vezetni, amiben a mindennapjainkat is töltjük? Alapvetően igaz, semmi extrára nincsen szükség, leszámítva persze a bukósisakot. Ennek ellenére azt gondolom, hogy nem árt azért egy kényelmes, jó minőségű lábbeli, hiszen minél komfortosabban érezzük magunkat, annál jobban tudunk koncentrálni a bevehetetlennek tűnő kanyarokra, és a gyorsításra használandó egyenes szakaszokra.

Ha úgy döntünk, hogy cipőt veszünk, érdemes meggondolni, hogy a cipomarket.hu kínálatából válogatunk, itt ugyanis nem csak cipőket, de csizmákat, öveket, pénztárcákat, és például ezen a linken táskákat is találunk: https://cipomarket.hu/olasz-taska/noi/taska. Ahogy fellépünk a honlapra, rögtön a termékekkel találjuk szemben magunkat, ezeket persze képeken is megszemlélhetjük. Mint az rögtön feltűnhet, a webáruházban akciókból sincsen hiány, 8 és 60 százalék közötti kedvezményekkel számolhatunk, a kiválasztott márka függvényében. Lehetőség van hírlevélre is feliratkozni, ezen keresztül elsőként értesülhetünk a legújabb modellekről, hozzánk juthatnak el leghamarabb a nagy kedvezmények, sőt, egyéni kedvezményeket is kaphatunk.

Legyen szó cipőről, övről, pénztárcáról vagy táskáról (https://cipomarket.hu/olasz-taska/noi/taska), a cég pénzvisszafizetési garanciát nyújt, ami azt jelenti, hogy amennyiben hibás méretet választottunk, vagy nem tetszik a termék, amit kaptunk, akkor nem csak cserét kérhetünk, hanem akár a pénzünket is visszakaphatjuk. Fontos megemlíteni azonban, hogy ezekben az esetekben a visszapostázás díját a vásárlónak kell állnia. A kiszállítási díj egyébként amikor terméket rendelünk minden esetben 1000 forint, ezt persze megspórolhatjuk, ha személyesen vesszük át a termékeket. Személyes átvételi pont Vácon, Esztergomban, Szombathelyen és Győrben van. Az ügyfélszolgálatuk 9 és 16 óra között működik, elérhető telefonon és e-mailen is, de a munkatársaik inkább azt javasolják, hogy az e-mailt használjuk, ugyanis a telefont nem minden esetben tudják felvenni. Ennek az az oka, hogy ők végzik a webáruház számlázását, a termékek csomagolását és a termékforgalmat is ők bonyolítják. Az e-mailekre 48 órán belül igyekeznek minden levélre válaszolni, persze a péntek este elküldött levelekre csak a következő hét elején lehet választ várni. Rendelni is lehet e-mailen keresztül, ilyen esetben a nevet, az e-mail címet, a telefonszámot, a számlázási címet, a szállítási címet, a termék cikkszámát és a méretét kell megadni.