Micsoda kényelem, gokart pályáról pelenkát venni a pici babának

Fiatal szülőként nagyon ritkán merem és lehet otthon hagyni a kisbabánkat, hogy időt tudjunk szakítani kettőnkre, de ahhoz, hogy a kapcsolatunk működjön ez is kell. Elég furán jötte ki magát viszont, hogy a gokart pálya közepén elkiáltottam magamat, hogy “Ó basszus a pelenkák!”, majd elvonultam egy félreeső sarokba, pelenkát rendelni. Még a vírus idején szoktam rá ugyan is a lord.shop.hu web shopra, ami kiszállítja nekem a pelenkákat.

Ez a bugyipelenka webshop sem különbözik nagyban egy általános diszkonttól. Annyi a különbség, hogy sokkal nagyobb választékkal rendelkeznek pelenkákból és popsitörlőkből, mint egy átlagos diszkont, és sokkal kevesebb smink és haj felszereléssel.

Azért vásárolok itt, mert nagyon jó minőségűek mind a pelenkáik, mind a popsitörlőik, és sokkal olcsóbbak, mint a híres, márkás termékek, sőt környezet tudatos opciójuk is van. A kozmetikumaikból több olyan, van, amit akár melyik sarki drogériában lehet kapni, de a saját márkás termékeik között is vannak nagyon jók.

lord.shop.hu

Én havonta szoktam egy jó nagy adag rendelést leadni hozzájuk, amit a saját futárjukhoz házhoz. Azért volt a hirtelen felkiáltás, mert már három napja egy huzamba felejtettem el hogy új csomagot kéne rendelni, és ha nem teszem időben, lecsúszok a szállító kocsiról. Ugyan van olyan opciójuk is, hogy a GLS hozza ki, és mindegy mikor, de a saját futárral, kedvezményes szállítási és kezelési költséggel, 8 ezer forint felett ingyen lehet szállíttatni. Ez sajnos csak a megjelölt településekre vonatkozik, ahova és is bele tartozok, de ezt egy irányítószám megadásával meg tudod nézni. A GLS-nél a szállítási költség 1200 forint, plusz, ha utánvétbe veszed még 300 forint kezelési költség. Az első rendelésem után én hagytam a fenébe, és azóta online fizetek. Eddig még nem vágtak át sehol, szóval bízok benne hogy most se fognak. Persze a kivételezésnek is van hátulütője, a saját futár havonta egyszer megy egy szállító kört, és utána következő hónapban jön megint. Ahogy mondtam, ezért is féltem, hogy lekésem a rendelést. Elvileg még előtte nap délig fogadják őket, de jobb nem kísérteni a sorsot. A GLS-sel akár havonta többször is rendelhetnék, de én így találtam meg a ritmust, szóval marad a havi 1, mert szeretem a rendszerességet, és a kiszámíthatóságot a lehető legtöbb helyen.

A sok csomag mellett (pelenka szett kor vagy méret vagy mennyiség, nedves törlő szett márka vagy mennyiség szerint) van próba csomag is, így egy vásárlással megbizonyosodhatsz róla, hogy tényleg megéri-e ez a hely a pénzed, jobban, mint akármelyik másik drogéria vagy diszkont, ahonnan eddig vásároltál. Persze, ahogy említettem nem csak bugyipelenkákat, pelenkákat és nedves törlőket lehet kapni ebben a bugyipelenka webshopban.

Női és férfi kozmetikumokat, hajápolási termékeket női és férfi illatszereket, szájápolási termékeket, borotvákat, de akár még a nap elleni védelemre is fel tudsz készülni ennek az oldalnak a segítségével. De egészségügyi termékeket is kaphatsz itt, így ha esetleg már megindult a ciklusod a szülés után, de a picinek még mindig innen rendelsz pelenkát, akkor egy füst alatt el tudod intézni mindkét dolgot. Persze azt ugye figyelemben kell tartani, hogy itt főleg a saját termékeiket árulják, amik ugyan olcsók és jó minőségűek, de kevésbé köztudottak, mint a nagy és drága márkák.

Persze mindenkinek a maga által megszokott dolgok tetszenek a leginkább, de nem baj ha néha felrázzák a dolgot szerintem. Így nem fásul be az ember. Plusz, ha a szállítás nem kerül semmibe, nyolc ezer forint hamar összejön baba cuccokból, így igazán megéri legalább a próba rendelést tőlük, ha azok közé tartozol, akihez a futár megy. Szóval nyugodtan nézzetek rá a lord.shop.hu web shopjára, annyi igazán nem árt, és vásárolni sose kötelező.