Úton a gokartpályára olajos testmasszázsról beszéltünk

A barátainkkal egyik héten megbeszéltük, hogy közös programként menjünk el gokartozni. Nem szokványos, így nagyon jó csapatépítőnek tűnt, amikor olyan helyzetben ismerhetjük meg a másikat, amiben alapvetően a mindennapok során nem. No meg persze a fiúk nagy autóőrültek, így mindenképp kézenfekvőnek tűnt a gokartozás. Miközben autóztunk a pályára, sok minden felmerült közöttünk témaként, hiszen bőven volt időnk beszélgetni, míg odaértünk az úticélhoz. Az egyik barátunk szóba hozta a masszázsokat, és elmondta, hogy ő rendszeresen jár. Nagyon meglepődtünk, mert nem olyannak gondoltuk őt, aki foglalkozik ilyen dolgokkal, de hát vannak még meglepetések. Neki a kedvenc kezelése az olajos testmasszázs, a hely, ahova jár, az pedig a Karma Thai Massage Budapesten. Kértem, hogy kicsit meséljen róla, mert én is pont gondolkoztam azon, hogy meglepem magam egy hasonló kényeztető kezeléssel.

A barátunk arra a kérdésemre, hogy hogy zajlik egy ilyen masszírozás, azt válaszolta, hogy nyújtó és simító mozdulatokat végez a masszőr, ezzel pedig a hosszanti hátizmok kerülnek átdolgozásra. Már a gondolatra is teljesen lelazultam, mert nagyon szeretem, mikor a párom masszírozza a hátam, pedig az össze sem hasonlítható egy profi technikájával. Ezeknek a fogásoknak nyugtató hatása van, mert az izmokból kidolgozzák a feszültséget, így tökéletesen tud közben az ember relaxálni. A masszázs menete egy tradicionális thai koreográfia alapján történik, ami nekem nagyon tetszett. Hiszen gondoljunk bele, ez a tudás már többezer éves. Mennyire lehet profi, ha képes volt így átvészelni az évszázadok viharait, és tudott generációról generációra öröklődni?

A masszázsnak köszönhetően a vérkeringés is javul, amire nekem még szükségem is van, mert tudom magamról, hogy keringési problémáim vannak. Ezeken a hatásokon felül még az is van, hogy azoknak az olajoknak köszönhetően, amivel a masszázst végzik, értékes tápanyagok tudnak felszívódni a bőrön keresztül, így sokkal puhább tapintásúvá és élettel telibbé válik. Ezt az olajos testmasszázst azoknak ajánlják leginkább, akik izom- és ízületi fájdalmakkal küzdenek, hisz az, hogy átdolgozzák az egész testet, ezeken a problémákon segít leginkább. Az is olvasható a weboldalukon a barátunk elmondása szerint, hogy azoknak lehet a leghasznosabb, akik nehéz fizikai munkát végeznek vagy sportolnak, de jó lehet azok számára is, akiknek az életében magas szinten van jelen a stressz. Hiszen ahogy említette, az izmok átdolgozásával együtt a stresszt is igyekeznek kimasszírozni az ember testéből.

olajos testmasszázs

Ez a masszázs ruha nélkül történik nyilván, mivel a neve is olajos testmasszázs. Annyi előkészületet kell tenni, hogy tisztán, egy zuhanyzás után kell érkezni, minden mást biztosít a vendégek számára a szalon. Többek között meglepett engem az, hogy a masszázs előtt egy órával már nem ajánlatos ételt fogyasztani, hiszen ki tudja, milyen hatással van a teli gyomorra a folyamatos gyúrás. Azt is elmondta a barátunk, hogy a párja mindig mondta neki, hogy egyszer ő is elmenne egy ilyen olajos testmasszázsra, de valahogy mindig talált kifogást, mi másra kell a pénz. Így hát a születésnapjára vett egy páros masszázskupont, mert a Karma Thai Massage-nál van ilyen lehetőség is. Nagyon megörültem ennek az infónak, és el is raktároztam, hiszen ez egy nagyon jó ajándékötlet.

Mire kiveséztük ezt a témát, észre sem vettük, és már ott is voltunk a gokartpályán. Nagyon örültem neki, hogy ennyi hasznos dolgot tudtam meg a barátunktól, és biztos voltam benne, hogy én is ki fogom próbálni ezt a kezelést.