Epson tintapatront kellett rendelni az új szórólapokhoz

Ha szeretsz valamit, akkor szeretnéd, hogy másokhoz is eljusson a híre, főleg, ha egy gokart pályáról van szó. Sok olyan pálya van, ami kénytelen volt bezárni, mert nem használták valami sokan, nem tudták fenntartani magukat. Pedig a gokart nagyon szórakoztató, és én imádom.

Hiába vagyunk jó páran, akik ennek a szenvedélynek hódolnak, ha nem lesz hol gokartoznunk, akkor hiába szeretjük a sportot, nem lesz lehetőségünk gokartozni.

Éppen ezért döntöttem úgy egy kicsit gyengébb hónap után, hogy tervezni fogok egy ütős szórólapot. Hiszen nem hiszem, hogy azért nem jön senki, mert senki nem szeret gokartozni, sokkal inkább az lehet a gond, hogy nem tudnak a hely létezéséről.

Meg i terveztem a szórólapot, beszéltem a környéken pár bolt, étterem és hotel tulajával, hogy el szeretnék helyezni szórólapokat náluk, nagyon sokan belementek, ezért megterveztem, hogy nagyjából mennyit kell nyomtatnom, és azt ígértem, hogy 3 nap múlva viszem is a kész szórólapokat.

Teljesen egyedül, otthon szerettem volna megvalósítani a dolgot, a szórólapok nyomtatását is. Sajnos nem úgy mentek a dolgok, ahogyan elterveztem, ugyanis nagyjából 5 lapot nyomhattam ki, mikor kifogyott az Epson tintapatron.

Epson tintapatron
Epson tintapatron

Mivel három nappal későbbre ígértem a kész szórólapokat, gyorsan fel kellett találnom magamat. Egy jó ideje – szerintem évek óta – nem vettem már patront, ezért alaposan meg kellett erőltetnem magam, hogy hol is vettem.

Hosszas keresgélés után akadtam rá a nyomtatoalkatresz.hu oldalra, bevillant, hogy legutóbb is innen rendeltem, ezért most is náluk kezdtem el először keresni. Szerencsével is jártam, mert volt nekik epson tintapatron raktáron, így több darabot is tudtam rendelni.

Szerencse, hogy innen nagyon gyorsan szállítanak, másnap már meg is voltak a patronok, így i is tudtam nyomtatni az összes szórólapot, amit terveztem, hogy megmenthessük a gokart pályát.

Ezen az oldlaon könnyen lehet tájékozódni még akkor is, ha a nyomtatók világa első ránézésre egy kicsit bonyolult lehet.

Minden nyomtatón rajta van a típus neve, így egyszerűen megtalálhatjuk, hogy melyik patron a jó a mi gépünkbe, nehezen lehet mellélőni. Sok nyomtatótóról kép is fel van töltve, ezért ezzel is ellenőrizhetjük, hogy biztosan sikerült-e a megfelelő gépezetet kiválasztani a rengeteg nyomtató közül, amihez patront és tonert árulnak.

Itt vehetünk kiegészítőket lézeres, tintás és mátrix nyomtatókhoz is. Vannak papírok is, a nyomtatáshoz minden szükséges dolgot megtalálhatunk az oldalon.

Nagyon sok a nyomtató az oldalon, szerintem mindenhez lehet itt patront kapni, ami tök jó. Nagyszerű, hogy van egy oldal, ahol szinte minden nyomtatóhoz van patron, ahol mindig színekkel jelzik, hogy éppen van-e raktáron, vagy várni kell rá, így azzal is kalkulálhatunk, hogy mennyi idő ltt fog megérkezni hozzánk.

A kiszállítás egyébként ingyenes és mindig van valami kedvezmény, aminek a segítségével olcsóbban juthatunk hozzá megvenni kívánt termékekhez. Általában ez alatt mennyiségi kedvezményekre kell gondolni, ezért itt mindig megéri egy kicsit többet venni.

Remélem, hogy az ötletem tényleg segítség lesz és a szórólapokat látva többen jönnek majd gokartozni, és új emberekkel is megszerettethetjük ezt a csodás sportot, aminek világszerte rengeteg rajongója van. Addig is kiélvezem, hogy egy kis ideig még kevesen leszünk a pályákon.

Persze jó lesz, ha többen jönnek, de én így is szeretek körözni, hogy csak 1-2 ember lézeng, hogy enyém majdnem az egész pálya.